14 Mayıs 2013 Salı

15.& 16. Haftalar



15. hafta aynı eziyetlere devam :) bu hafta için özel bir durum yok! 

Nihayet 16. Haftada 2. trimesterin nimetlerinden yararlanmaya başladım! Mide bulantım çok azaldı. Tamamen bitmedi ama tahammül edilebilir seviyede. Hem de ilaçsız :) Ara ara maziyi hatırlatır nitelikte tepkiler olsa da bugünlerde çok mutluyum...

Bu hafta sürpriz bir gelişme oldu! Bizim kurabiyeler 1 kız 1 erkek değil, 2 kızmış :)))

Her ne kadar önceki tahmini söylerken doktorumuz yanılma payı var dese de kendimizi hazırlamışız ister istemez. Biraz şaşırdık :) 

2 kızımız olacağına sevindik daha iyi anlaşırlar. Kerem'e "çok şanslısın kızlar babacı olur" diye teselli vererek evdeki hanım sayısı üstünlüğünün tadını çıkarıyorum! 

Eh bir de oğlumuz olsun mecbur bir daha hamiş olacağım :)) hahaaa yuuuhhh dediğinizi duyar gibiyim. Evet haklısınız ben önce bi kızları doğurup büyüteyim, bu konuyu sonra konuşuruz :)

Bu hafta Dr.Eyüp Ekici'ye gittik ve kızlarımızın ( ilk kez kız olduklarını zaten Eyüp Bey söyledi) genel ölçümleri yapıldı. Ense, burun, boy, kalp, vs. tüm organlara bakıldı. Gelişimlerinin normal, sağlıklı bıcır bıcırlar kızlarımız! Eyüp Bey'i tavsiye ederim. Uzunca kontrolleri yapıp, insanı strese sokmadan, sakince anlatıyor. 

Raporunu kendi doktorumuza da gösterdik ve iyi sonuçlarla derin bir ohh çektik. 
Kurabiyelerim 16 Haftalık 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder